A névtelen SMS-ről

Segítünk névtelen üzenetek létrehozásában és küldésében. Ezt gyorsan, biztonságosan és a magánéletednek gondos figyelembevételével tesszük. Hozzád hasonlóan emberek ezrei választják naponta szolgáltatásunkat, és mi vagyunk a leginkább használt névtelen SMS szolgáltató Magyarországon.

A névtelen SMS-ről

Gyors, egyszerű és megbízható

Segítünk névtelen üzenetek létrehozásában és küldésében. Ezt gyorsan, biztonságosan és a magánéletednek gondos figyelembevételével tesszük. Hozzád hasonlóan emberek ezrei választják naponta szolgáltatásunkat, és mi vagyunk a leginkább használt névtelen SMS szolgáltató Magyarországon.

A névtelen SMS egy olyan anonim SMS, amelyben a címzett nem látja és nem tudja felfedni, hogy kitől származik az üzenet. Feladóként választhatsz a különféle kitalált nevek és telefonszámok listájából, amelyeket használni tudsz.

Teljes névtelenség

A névtelenség az első számú prioritásunk. Teljesen névtelenül küldjük el az üzenetedet. Még a bankszámlakivonatodon is csak cégünk neve szerepel: „Mocha”. Ez biztosítja, hogy a címzett soha semmit ne tudjon semmit visszavezetni hozzád. Természetesen nem osztjuk meg a fizetési adataidat vagy üzeneteidet harmadik felekkel, és senkivel egyébként. Azok a felek, akikkel együttműködünk, soha nem tudhatják ki vagy, vagy mit küldtél.

Adatokat nem osztunk meg harmadik felekkel, de ritka esetekben kivételt teszünk, például amikor jogszabály írja elő, hogy együttműködjünk egy rendőrségi nyomozásban. Erről bővebben a szolgáltatási feltételeinkben olvashatsz.

Megalapozott adatvédelmi irányelvek

Őszinték vagyunk és nincs rejtett napirendünk, amit észrevehetsz adatvédelmi irányelveinkben. Üzeneteidet és az összes fizetési adataidat a rendszer automatikusan törli.

Csak azokat a kötelező információkat tároljuk ideiglenesen, amelyek a szolgáltatásunk megfelelő működéséhez szükségesek. Bármely és minden információt automatikusan törlünk 18 hónap elteltével.

Mindig biztonságos

Fontos számunkra, hogy üzeneted megbízható kezekben legyen. Ezért maximális biztonságot alkalmazunk. Az üzenetedet titkosított TLS-kapcsolaton keresztül küldjük el szervereinknek; ezután az üzenetet biztonságosan tároljuk és névtelenül küldjük el a címzettnek. Szervereink megfelelnek az informatikai, biztonsági és adatvédelmi előírásoknak. Európában találhatók, ezért a lehető legmagasabb védelmet nyújtják.

Felelős szöveges üzenet

Kizárólag te felelsz a létrehozott és elküldött üzenetért. Ez azt jelenti, hogy nem fogunk és nem is tudunk egyetérteni mindennel, amit el akarsz küldeni.

Az elektronikus zaklatással és a kéretlen, sértő vagy fenyegető szövegekkel szemben nulla tolerancia politikánk van. Ezért arra kérünk, hogy felelősségteljesen használd a szolgáltatásainkat. Ha nem így jársz el, akkor letiltunk az anonim üzenetküldő szolgáltatásunk használatától.

Röviden

  • Könnyen használható iPhone-on, Androidon, táblagépen és laptopon.
  • Megerősítést kapsz a küldés időpontjáról.
  • Hangulatjelek és hosszú szövegek támogatása.
  • Legfeljebb 1224 karakter használható a szövegben.
  • Minden üzenet egyszeri, 299 Ft díjba kerül.
  • Fizess biztonságosan hitelkártyával, PayPal vagy Apple Pay segítségével.
  • A nemzetközi üzenetekért nem számolunk fel külön díjat.
SMS-üzenet küldése
További információ az üzenetküldésről