Használati feltételek

Ezek a használati feltételek útmutatást nyújtanak a felhasználóknak a szolgáltatás használatával kapcsolatban. Jelen irányelvek a Nevtelensms.hu bármely szolgáltatását használókra vonatkoznak. A webhely használatával a felhasználók automatikusan elfogadják ezeket a feltételeket.

Az Nevtelensms.hu fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a használati feltételeket. Az Nevtelensms.hu nem felelős tájékoztatni a felhasználókat erről.

Ezen feltételek összefoglalása megtalálható ezen az oldalon. A teljes használati feltételek holland nyelven megtalálhatók ebben a PDF-fájlban. A webhely használatával a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az összes használati feltételt.

  1. A Nevtelensms.hu nem vállal felelősséget a szolgáltatás okozta esetleges károkért.
  2. A Nevtelensms.hu nem vállal felelősséget a webhelyen keresztül küldött üzenetekért. Minden felhasználó személyes felelősséget vállal az elküldött üzenetekért.
  3. A felhasználók nem küldhetnek rasszista, kiközösítő vagy uszító üzeneteket. Ebben az esetben a Nevtelensms.hu kénytelen megvonni szolgáltatásait a felhasználótól.
  4. A Nevtelensms.hu jogosult az üzenetek elolvasására. Ennek célja a helytelen és lejárató üzenetek ellenőrzése.
  5. Minden felhasználó IP-címe mentésre kerül. A Nevtelensms.hu fenntartja a jogot, hogy kizárja azokat a felhasználókat, akik visszaélnek a rendszerrel. Amennyiben szükséges, a felhasználói adatokat átadjuk a rendőrségnek és az igazságszolgáltatási szerveknek.
  6. A Nevtelensms.hu nem garantálja az üzenetek megérkezését. Természetesen mindent megteszünk ennek érdekében, de bizonyos esetekben a kézbesítés sikere nem rajtunk múlik. Amennyiben egy üzenet nem érkezik meg, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Megfelelő megoldást fogunk javasolni.

A Nevtelensms.hu nem előfizetéses szolgáltatást kínál. Az SMS küldés ára 300 Ft üzenetenként. Az üzenet címzettje nem fizet.

Amennyiben 16 éven aluli vagy, szülői engedélyre van szükség a szolgáltatás használatához. Az itt található díjak tartalmazzák az áfát, a mobilinternet költségét viszont nem. A digitális szöveges üzenet küldésének díját nem lehet visszavonni.