Hogyan küldhetek névtelen sms-t?

Hetek óta azon gondolkodsz, hogyan vicceld meg kollégáidat, vagy hogyan jelentsd be a szerelmedet a szíved titkos választottjának—természetesen biztonságosan és névtelenül. Tehát hogyan működik egy névtelen sms üzeneteket küldő szolgáltatás? Ne aggódj; azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked a folyamat minden lépésében.

Válassz egy kitalált nevet és egy telefonszámot

Egy névtelen sms nem lenne névtelen, ha a címzett láthatná, hogy ki küldte. Az első lépés tehát logikus: Gondolj egy fiktív névre és egy telefonszámra.

Nincs inspirációd? Készítettünk egy praktikus listát olyan nevekből és telefonszámokból, amelyek közül választhatsz. Ezeket a kézbesítési oldalon adhatod meg.

A címzett látni fogja az általad választott nevet és számot, és úgy tűnik majd, mintha az üzenetet ez a személy vagy szám küldte volna.

Küldj névtelen sms-t

Hozd létre az üzenetet

A legfeljebb 1224 karakter biztosítja, hogy elegendő tered legyen elmondani bármit, amit el szeretnél mondani. Szereted az emojikat? Nem gond, mi támogatjuk azokat a kis srácokat is!

Ha inspirációt keresel, bármikor ellátogathatsz a blogunkra. Ott megtalálod a legjobb április bolondja üzeneteket, Valentin-napi szerelmes leveleket, szerelmes szövegeket és a Mikulás leveleit is.

Válassz kézbesítési időt

Akkor küldheted el a névtelen sms-t, amikor csak akarod. Természetesen lehetőséged van a közvetlen üzenet küldésére is. Mindössze néhány másodperccel azután, hogy rákattintasz a "Küldés" gombra, az üzeneted megérkezik az általad megadott telefonszámra.

Szeretnéd, hogy az üzeneted egy későbbi dátumon érkezzen meg? Semmi gond. Tetszés szerint megadhatod a napját és a pontos időpontját az üzeneted elküldésének. Az adott időpontig biztonságosan tároljuk az üzenetedet, és a kézbesítés teljesítésekor megerősítést küldünk neked. Így biztos lehetsz abban, hogy az üzeneted el lett küldve.

Nemzetközi sms

Névtelen sms küldő szolgáltatásunk nem korlátozódik Magyarországra. Szeretnél sms-t küldeni Franciaországba, Guatemalába vagy Indiába? Nem probléma. Küldj névtelen sms-eket a világ bármely országába—többletköltség nélkül.

Az üzenetek külföldre küldése ugyanolyan gyors és biztonságos, mint a belföldi küldés, és nincs is külön költsége. A szám elé be kell írnod az országkódot—például Németország esetében +49.

Fizetési lehetőségek

A fizetés néhány kattintással történik hitelkártyával, PayPal vagy Apple Pay használatával. A legfeljebb 160 karakter hosszúságú üzenetek egyszeri 299 Ft költséggel járnak. Minden további 150 karakter ára csupán 150 Ft. A címzettet nem terhelik többletköltségek.

Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásunk nem ingyenes, de 100%-ban biztonságos, védett, gyors, és a számos boldog ügyfelünk szerint (akik névtelenek akarnak maradni) kivételesen jó. Számunkra fontos a személyes adataid védelme!

Kérdésed van? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

SMS-üzenet küldése