Hogyan küldjön üzenetet egy olyan személynek, aki letiltotta Önt Facebookon?

Valaki letiltotta Önt Facebook Messengeren? Akkor nem áll módjában csevegni vagy hívni ezt a személyt. Ez a tiltás azonban megkerülhető.

Hogyan küldjön üzenetet egy olyan személynek, aki letiltotta Önt Facebookon?

Facebook Messenger tiltás megkerülése

Ha sürgősen beszélni akar valakivel, aki letiltotta Önt a Messengeren, szerencsére van ennek egy kerülőút. Egy egyszerű trükkel egy sms-ben küldött üzenet még így is kézbesítve lesz. Ön begépeli az üzenetét ezen a weboldalon, és szöveges üzenet formájában elküldi másik feladóként saját kézbesítési idővel.

Mivel nem a saját számáról küldi az üzenetet, ezért az üzenet a szokásos módon kézbesítve lesz. Például írhatja küldőként, hogy "Névtelen" vagy "Titkos". Nem számít, hogy Facebook Messengeren vagy máshol le volt tiltva. Egy névtelen küldőtől érkező üzenet mindig kézbesítve lesz.

Küldj névtelen sms-t

Akárcsak a Messengeren, értesítést kap, amikor az üzenet kézbesítődik. A kézbesítés pontos időpontjáról kap értesítést. Ezen a weboldalon keresztül korlátlan számú szöveges üzenetet küldhet, melyeket a választott időpontokban kézbesítenek. Nincsenek korlátozások! Viszont arra kérjük, hogy mindig legyen barátságos a címzettel szemben.

Az Ön személyazonossága titok marad

Senki sem tudja lekövetni az Ön szöveges üzenetét, hacsak Ön nem dönt úgy, hogy felfedi kilétét magában az üzenetben. Mi bizalmasan kezeljük az Ön adatait. Nem osztjuk meg senkivel adatait. Egy rövid idő után a rendszerünk automatikusan töröl minden üzenetet és a hozzá tartozó adatokat. Az Ön adatvédelme tehát garantálva van.

Garantált kézbesítés

Minden küldött üzenetért egy egyszeri 299 Ft díjat kell fizetni. Csupán néhány kattintással fizethet hitelkártyával, PayPallel vagy Bitcoinnal. A szolgáltatás tehát nem ingyenes, de cserébe az üzenet kézbesítése garantálva van. Minden elküldött üzenet után kapni fog egy megerősítést a kézbesítésről, annak pontos időpontjával.

Most már tudja, hogyan működik. Próbálja ki, vagy nézze meg a másik cikkünket, hogy pontosan megtudja, hogyan működik a névtelen szöveges üzenet küldés.

SMS-üzenet küldése
További információ az üzenetküldésről