Hogyan működik az anonim üzenetküldés?

Az anonim üzenet egy különleges üzenettípus, ahol Te adod meg a feladót, a címzettet, az üzenetet és a küldés idejét. Az anonim üzenetküldés rendkívül egyszerű ezen a weboldalon. Add meg a feladó nevét – legyen például „Névtelen” –, vagy használd más telefonszámát. Te döntesz.

Tréfálj meg valakit egy vicces üzenettel!

Például küldj egy üzenetet a barátodnak a titkos szerelme nevében. A valódi feladó nem követhető vissza. Úgy fog kinézni, mintha az általad megadott feladótól érkezett volna. Olyan mintha postai levelet küldenél, és más feladót írnál a borítékra. Remek tréfa!

Hogyan küldhető anonim üzenet?

Nincs szükség regisztrációra az üzenetek küldéséhez. A kamuüzenet feladója lehet egy név vagy telefonszám. Küldhetsz üzenetet azonnal vagy egy megadott későbbi időpontban. Meg kell adnod a nemzetközi hívószámot is, például +385 Horvátország esetében. Közel 90 országba küldünk üzenetet, beleértve Franciaországot és Németországot is. A megírást követően biztonságosan és teljesen anonim módon küldjük el az üzenetet.

Az üzenet feladója

Két lehetőség van az üzenet feladójának megadására: lehet egy név (rövid szöveg) vagy egy telefonszám. Például „30 1234567” (telefonszám) vagy „Névtelen” (név). Amennyiben nevet adsz meg, az kizárólag betűkből állhat. A címzett úgy fogja látni, mintha egy valós személytől érkezett volna.

Az üzenet költsége

Az SMS küldés ára 299 Ft üzenetenként. Egy hosszú SMS, ami több mint 160 karakter, 150 Ft-tal többe kerül extra üzenetenként. A fizetés elvégezhető PayPal, Apple Pay, Google Pay vagy bankkártya segítségével. Egyszeri fizetésről van szó, előfizetési díj nincs. Az üzenet címzettje nem fizet.

Ennyire egyszerű! Ha kérdésed van, vedd fel felünk a kapcsolatot.

SMS-üzenet küldése
Kapcsolatfelvétel